ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ

  • Αρχική
  • Δραστηριότητες και περιοχή

Ελεύθερος χρόνος & Περιφέρειας

HΞενοδοχείο Οδυσσέας βρίσκεται στην χερσόνησο της Κασσάνδρας στην όμορφη Χαλκιδική. Είναι το σημείο εκκίνησης για οργανωμένες ή ανεξάρτητες εκδρομές στα μοναδικά αξιοθέατα της Χαλκιδικής και βόρεια Ελλάδα και το Άγιο Όρος, το σπήλαιο των Πετραλώνων, τη Θεσσαλονίκη, τη Βεργίνα, το όρος Όλυμπος, τα Μετέωρα, τα χωριά της βόρειας Χαλκιδικής. - για αποστολές με τζιπ ή με τα άλογα στο καταπράσινο να ανακαλύψετε Κασσάνδρα - για ημερήσιες κρουαζιέρες στον Τορωναίο κόλπο ή - οργανωμένη κατάδυση στα καταγάλανα νερά.

Άγιον Όρος Χερσόνησο είναι μόλις 90 χλμ από το Πολύχρονο. Μπορείτε να οργανωμένη κρουαζιέρα γύρω από τη χερσόνησο ήθελαν να συμμετάσχουν, αλλά να τις εισάγετε χρειάζεστε ειδική άδεια.

Θεσσαλονίκη Πληθυσμός 1.200.000

Πιστεύει ότι το κύριο κέντρο της πόλης στη βόρεια Ελλάδα και το όνομά του από την αδελφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Είναι μια πόλη που ζει τη νύχτα και την ημέρα και όπου μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας δίπλα στη θάλασσα ή τον καφέ σας δίπλα στο Λευκό Πύργο, ορόσημο και στολίδι της πόλης. Μπορείτε να βυζαντινές εκκλησίες, ρωμαϊκά μνημεία, το Αρχαιολογικό Μουσείο και την επίσκεψη, όπου υπάρχουν θησαυροί και ευρήματα της αρχαίας Μακεδονίας. Γνωρίστε την πραγματική νυχτερινή ζωή στην Ελλάδα μέσα από στέκια με λαϊκή ελληνική μουσική και τους Ευρωπαίους. Μην ξεχάσετε να αγοράσετε στο κέντρο της πόλης ή στα εμπορικά κέντρα, τα οποία είναι η πόλη της Χαλκιδικής.

Βεργίνα

IΣε απόσταση 180 χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο, η ημερήσια εκδρομή σας μεταφέρει στην εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Goad É. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να επισκεφθείτε τον τάφο του Goad Ε και το μουσείο, το οποίο φιλοξενεί τους θησαυρούς που βρέθηκαν στους τάφους και το παλιό «? Αιγές η πρώτη πρωτεύουσα της Μακεδονίας βασιλείου.

Μετέωρα

Μια δημοφιλής αλλά μακρινό προορισμό. Είναι 340 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο, οπότε μια καθημερινή οργανωμένη εκδρομή συνιστάται. Κοντά στην πόλη της Καλαμπάκας και τα απόκρημνα βράχια μπορείτε να επισκεφθείτε έξι μοναστήρια που είναι ανοικτή για το κοινό. Η Μονή της Μεταμορφώσεως του Χριστού, η Μονή της Αγίας Τριάδας, Μονή του Αγίου Νικολάου, το Μοναστήρι του Αγίου Βαρλαάμ, η Ιερά Μονή των Αγίων Ρουσάνου και τέλος το μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου.

Όλυμπος

Είναι το ψηλότερο βουνό στην Ελλάδα και είναι σε απόσταση 190 χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο. Κάποτε ήταν η κατοικία των 12 θεών του Ολύμπου της αρχαίας Ελλάδα. Ένας τόπος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, γραφικά χωριά και την πόλη του Δίου στους πρόποδες του βουνού. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιερό αρχαιολογικό χώρο και το αρχαιολογικό μουσείο μέσα σε λίγα χιλιόμετρα.

Αποστολές κοντά στο ξενοδοχείο. Επισκεφτείτε το Όρος αναβιώσει Χολομώντα με σπάνια χλωρίδα και πανίδα. Τα χωριά στο βόρειο τμήμα της Χαλκιδικής και στο παλιό χωριό Στάγειρα, γενέτειρα του Αριστοτέλη.

Δοκιμάστε το τοπικό παραδοσιακό πιάτο, μέρος του τζιπ σαφάρι, η οποία διοργανώνεται από τα ταξιδιωτικά γραφεία και να αρπάξει για να δείτε τα πευκοδάση και τις διάφορες παραλίες της χερσονήσου η πιθανότητα.

Ανακαλύψτε Μαυρόμπαρα με σπάνιες χελώνες του μόλις 4 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο, μπορείτε να εξερευνήσετε το βυθό της θάλασσας, οι επαγγελματικές καταδύσεις ομάδες να συμμετάσχουν.

Ή, τέλος, μπορείτε να έχετε ημερήσιες κρουαζιέρες για τα καταγάλανα νερά του Τορωναίου κόλπου.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

  • Πολύχρονο 630 85
  • Κασσάνδρας Χαλκιδικής, Ελλάδα
  • +30 23740 52124 - 52102
  • +30 23740 51923
  • sales@odysseas.net
HOTEL ODYSSEAS